whatsapp
“NY GENERATIONS AV ESTETISKA KIRURGIER”
Som specialister på plastikkirurgi och skönhetsoperationer är vi i centrum för estetik i Nisantasi. Vi förvanlandlar vår kunnighet och erfarenhet till en konst med expertis inom skönhetsoperationer och plastikkirurgi. Som specialiserad kompetenta kirurger och vårdpersonal utförs operationerna med god service och omsorg före, under och efter , så att ni kan nå full tillfredsställelse av önskade mått och upplevelse med kvalitetsarbete. Våran sjukhus har 23 sviterum för våra patienter. Du får komfort med alla tänkbara bekvämligheter ,hotel standard och personlig service före och efter operationen. Vi på Nişantaşı sjukhus bär stolt titeln som banbrytande organisation för innovation inom internationellt erkända expertis som håller världskvalitetsnormer inom hälsa och personlig service.
fyll i formuläret för detaljerad information

Tack!

Vi når dig så snart som möjligt..

Våra kirurger med mycket hög specialiserad kompetens inom sina områden kan vi ge fördelaktiga priser i kombinerade behandlingar.
whatsapp kontakta oss
Nå din önskade kroppsstorlek i Istanbuls estetiska centrum
karsilama.svg Transport mellan flygplats och hotel samt sjukhus.
sacekimi.svg Svitrum med hotellets alla tänkbara bekvämligheter
anestezi.svg 10 års erfarenhet inom estetiska kirurgi
islem.svg Senaste kirurgisk teknik som anpassas individuella behov.
prp.svg 24/7 personlig assistans
konaklama.svg Paketpriser där allt är inkluderad.
sacyikama.svg Kombinationsingrepp giver fördelaktiga rabatter.
sacpaketi.svg Uppföljning av expertiser efter operationen.
7 dagars planering inför operation, kontroll och utskrivning
ESTETISKA OPERATIONER
FUE: Follicular Unit Extraction
RHINOPLASTY (NÄSPLASTIK)

Naturlig anpassad och smärtfritt näsplastik

Det kan bero på många olika skäll som patienter är missnöjda med sin näsa beroende på missnöje eller funktionalitet kan vi förbättra ditt estetiska utseende för en naturlig utseende.

Med hjälp av simulerad bildidé kan du se hur din näsa kommer att se ut.

Näsplastiken tar ca 3 timmar och utskrivningen sker efter 1 dag 1 månad efter operationen kan du försätta ditt vardag med nöjd resultat.

whatsapp få ett pris
DHI: Direct Hair Implantation
Kindestetik (Buccal fat pad removal) BISHECTOMI

Kindtestetik, även känd som bishectomi, är en kirurgisk procedur som har för syftet att skapa skarpare konturer i anskiktet.Få ditt ansikte mer ovalt och estetiskt vackert. Det är möjligt att erhålla den önskade skulpturerade utseende i denna process som appliceras genom att avlägsna fettet i underdelen av kinden även från insidan av kinden även överkotts fett. Slutresultat kan ses efter 15 dagar till en månad. När läkningsprocessen är klar kan du fortsätta ditt dagliga liv lyckligare genom att få ett kraftfullt, estetiskt och ung snyggt ansikte.

whatsapp få ett pris
FUE: Follicular Unit Extraction
ANSIKTSKIRURGI - HALSLYFT

Se dig i spegeln i den ålder du känner dig på.

Ansikts och halslyftkirurgi är den operation som skapar den största förändringen bland alla estetiska operationer.

För ansikts- och halslyftning används en teknik som är personlig anpassad. Många kriterier, såsom hälsostatus, rökning, ålder, kön, åldersgrad i ansiktet, hudskick och ansiktsbenens struktur, avgör metoden som ska tillämpas. Hos vissa patienter kan emellertid ögonbrynslyft, ögonlocks och hakestetik också läggas till ansikts- och halslyftsoperationer.

Operationen kan ta mellan 4-6 timmar och efter operationen under 3 dagar kan man få blåmärken och svullnad.ntensiv övelsvullnad kan förekomma i ansiktet de första tre dagarna efter operationen. Du kan enkelt fortsätta ditt sociala liv på 2-3 veckor.

whatsapp få ett pris
Saç Mezoterapisi
BRÖSTKIRURGI

Ha den storleken du drömmer om!

Bröstförstoring: Faktorer som liten volym- eller volymförlust på grund olika skäl som viktminskning, gravitationens påverkan kan bidra till att tänja ut huden , vilket kan orsaka att brösten börjar hänga eller blir slappa, detta rekonstrueras genom denna operation. Vid asymmetri och deformering av brösten kan även detta utjämnas. Målet är att ge önskade dimensioner med ett naturligt utseende så mycket som möjligt. Bröstförstoring uppnås genom att placera silikonen under muskeln, men det finns andra faktorer som kommer att påverka utfallet annat än storlek, såsom form, storlek, hudkvalitet, subkutant fett, bröstvårtens placering, bröstkorgens storlek och form. Av dessa skäl tillämpas en metod som anpassas för varje patient.

Brösrlyft: Titta på dina bröst i spegeln. För att allt ska vara okej, måste bröstvårtorna ligga över bröstkanten. Om den här linjen är nere till bröstnivån du har lite och om de är under den här linjen, kan du säga att du har avancerat bröstsäckning. Detta betyder att du kan behöva bröstlyftoperation. De helt nedåtriktade bröstvårtorna indikerar särskilt svårighetsgraden av tillståndet.

Bröstminskning: Även om denna operation görs med estetiskt syfte, kan också göras faktiskt för att bli av med många hälsoproblem som minskar livskvaliten. Stora och tunga bröst belastar axlar, rygg och nacke. I vissa fall även kan knölar uppstå och man kan få fel på sin ställning. Ibland kan man även ha svårt för att andas. Förutom fysiska hälsoproblem kan kvinnor som inte gillar sitt utseende isolera sig från samhället och påverkas negativt i psykologiska avseenden.

Bröstetestikoperationer kräver bara 1 natts vistelse på sjukhuset. Det sociala livet fortsätter enkelt inom 3-7 dagar.

whatsapp få ett pris
FUE: Follicular Unit Extraction
LIPOSUCTION/LIPOSKULPTUR (FETSUGNINNG)

Bli av med inte önskvärda lokala fettansamlingar med Vaser Liposuction metod

En fettsugning är ett plastikkirurgiskt ingrepp som utförs för som vanligtvis inte svarar på dietens och träningskombinationen bort envisa fettdepåer som samlas runt buken, midjan, ryggen,insidan och utsidan av benen, höften och nackområdet. Fettsugningen kan här vara till hjälp med att skulptera fram en mer proportionerlig kroppsform. Fettsugning är dock ingen bantningsmetod och lämpar sig därför inte för de som bara är på jakt efter att bli kvitt överskottskilon i kroppen.

Operationen utförs med lokalbedövningsmedel och fettsugningen påbörjas. Du kan normalt sett återgå till dina ordinarie aktiviteter inom 3-4 dagar.

För fettsugningen görs milimetriska snittspår som nästan inte lämnar ärrsspår.

Vanligaste områden för fettsugning;

På kvinnor; På män
• Magpartiet Midjepartiet
• Midja Magen
• Höfter Hakan och Under halsen(dubbel haka)
• Ridbyxlår
• Insida knä
• Insida lår och ben
• Anklar
• Under halsen (Dubbel haka)
• Överarmar
• Rygg
whatsapp få ett pris
FUE: Follicular Unit Extraction
BUKPLASTIK

I många fall kan en bukplastik återställa mycket av det som gått förlorat efter ex. dramatiska viktförändringar eller graviditet och barnfödsel.Bukplastik är ett kirurgiskt ingrepp för en fastare figur. Beroende på patientens behov avgör vilken metod som skall tillämpas sådant sätt att naturlig och minimal ärrbildning uppstår. Operationen varar cirka 2-3 timmar och det behövs en natts vistelse på sjukhuset. 7 dagar efter operationen kan det vardags livet enkelt fortsättas. Efter operationen stöds midjan och buken med speciella korsetter..

whatsapp få ett pris
FUE: Follicular Unit Extraction
Stuss -Rumpa estetik

Vi måste erkänna att utseendet på rumpan är mycket viktigt för alla i synnerhet för kvinnor. Dessvärre medför oundvikliga förändringar som gravitation, gener och åldrande ofta att rumpan förlorar sin form och volym. Syftet är att lyfta stussen och skulpturera rumpan mer upprätt. Arvsanlag, åldrande eller graviditet kan göra att stussen förlorar sin volym och form. Även viktnedgång kan påverka formen på ett sätt som kan upplevas som negativt därför är rumplyft/rumpförstoring huvud skäl till estetiken.

• Rumplyft med aquafilling fyllning utan operation.

• Rumpförstoring med fettinjektion.

*Du kan ha den brasilianska butt lift på 30 minuter utan någon operation och du kan fortsätta ditt vardagsliv samma dag.

*Stussen formas via snitt som är extremt små därav blir knappt synlig. Du kommer att känna din egen hud när du berör den.

whatsapp få ett pris
FUE: Follicular Unit Extraction
360 BODY LIFT (TOTAL BODYLIFT)

Det är en omfattande operation som ofta inkluderar en kombination av ingrepp som bukplastik, ryggplastik/stjärtlyft och fettsugning, samt hudöverskott avlägsnas. Musklerna sys och huden stramas åt och slätas ut.Bodylift är en vanlig operation efter stor viktminskning för att återställa kroppsskulpteringen. Bodylift är ingen bantningsmetod, och kan inte tillämpas när BMI är 30 eller över. Efter operationen övernattar du 2 dagar i sjukhuset och blir omhändertagen av oss. Där efter kan du fortsätta ditt vardagsliv efter 1 vecka. Du får med en speciell kirurgisk korsett som helt täcker operationsområdet som du uppmanas att använda i 4-6 veckor.

whatsapp få ett pris
FUE: Follicular Unit Extraction
INTIM KIRURGI

"En blygdläppsoperation syftar till att minska eller återskapa storleksskillnad av de inre och/eller de yttre blygdläpparna.Vi erbjuder en variation av möjligheter som syftar till att förbättra eller föryngra de kvinnliga könsorganen. Målet är att eliminera funktionella problem som kan ha stora psykologiska fördelar för patienterna.

whatsapp få ett pris
FUE: Follicular Unit Extraction
INRE BLYGDLÄPPSOPERATION

Det är en typ av estetisk operation som utförs på inre blygdläpparna vid ingången till vagina.När blygläppen hänger nedanför är det inte enbart för att det är mindre estetisk utan kan orsaka även infektioner och skavsår. Genom att minska storleken på de inre blygdläpparna skapas ett jämnare utseende.Man bör vara försiktig med hygien efter operation och aktiviteter som pool och hav bör undvikas i minst fyra veckor. Samtidigt bör aktiviteter som yoga, gymnastik och samlag undvikas i fyra veckor. Stygnen försvinner av sig själv. Man övernattar 1 natt efter operationen.

whatsapp få ett pris
FUE: Follicular Unit Extraction
Vaginalplastik (Slidförsnävning)

En vaginalplastik är en försnävning av slidöppningen,ingreppet är vanligt efter exempelvis barnafödande, då man upplever att de vaginala musklerna har förslappats.Slidförsnävning är en operation och ett ingrepp som återskapar ditt underliv. Vid slidförsnävning ingreppet tar man bort skinn och åtstramning av djupare skinnlager. Ingreppet lämnar inga ärr. Kirurgin utförs med lokalbedövning eller narkos. 1 natts vistelse på sjukhuset.

Patienten återhämtar sig inom tre veckor och kan återgå till sitt vardagsliv. Det är ytterst viktigt att du noga följer de detaljerade instruktioner du fått från din läkare och extra noga med hygien.

whatsapp få ett pris
FUE: Follicular Unit Extraction
KOMBINATIONS KIRURGI

EN KOMPLETT SKÖNHET FRÅN TOP TILL TÅ MED KOMBINATIONS KIRURGI

Bättre resultat uppnås genom att utföra flera kosmetiska eller estetiska ingrepp samtidigt, ibland på begäran från patienterna och ibland på grund av nödvändighet. Det är en god investering som i längden spar både tid och pengar. en tid som är viktig för läkningen men också för att njuta av att man tagit ett beslut att ge sig själv denna tid.

whatsapp få ett pris
Nedan ser du våra behandlingsområden och specifika ingrepp inom estetik och plastik kirurgi som genomförs i vårt sjukhus.
o Näsoperation för Estetisk och funktionalitet.(rhinoplastik, septorhinoplastik) o ANSIKTSLYFTAnsiktsföryngring - ögonlock-och munvinkelplastik, behandling av rynkor) o Endoskopisk lyft i ansiktet och pannan, lyft av ögonbryn o Ögonlocksplastik (Blepharoplasty) o Öronplastik Korrigering av öronen o Hakplastik. Käkförstorings- och förminskning reduktionsoperationer (mentoplasti), o Estetisk bröstkirurgi: Förstoring, förminskning och lyftning. o Åtgärder för att avlägsna envisa fettdepåer ,överflödig hud(vaser liposuction-lipectomy) o Bukssträckning (bukplastik) o Benkonturskorrigering (med fettavlägsnande, injektioner eller benimplantat. o Konturkorrigeringar med implantat (mjukvävnadsproteser) (Höft- och lårimplantat, pectoralimplantat (bröst) hos män - benimplantat, etc.) o Rump - Höftestetik Aquafilling fyllning. Icke-kirurgisk rumplyft - Rumpfyllningsprocess
FOTOGALLERI
"FÖRTROENDE OCH KVALITET" AVGÖR EUROPAS VAL AV KRITERIER
Senaste nöjdhetsprocent för estetisk och plastisk kirurgi under
det senaste året
99%
Antalet estetiska och plastikkirurgiska operationer under
det senaste året, är
2.000
Avrupa
Europa
%70
Africa
Amerika
%15
Asya
Asien
%10
Arabistan
Möna
%5
100%
Förtroende, lång erfarenhet och framgång är orsaken till val av oss
logo